Amerikába készül az énekes!

Caramel beismerte - szakítottak Lillával!

Bár két hónappal ezelőtt felröppentek a pletykák, hogy Caramel és kedvese már nincs együtt, akkor nem bizonyultak igaznak - A páros közös terveiből aztán mégsem lett semmi...

2009.04.16 09:20ma.hu - Fotó: caramelmusic

Párjával, Schneider Lillával készült külföldre utazni Caramel - A terv azonban kútba esett. Az énekes elárulta: pár hónapja még valóban teljes egyetértés volt közte és Lilla között, Amerikába utazásukat tervezgették.

Öt hónap után azonban most pontot tettek a kapcsolatuk végére: nagyon különbözőek, inkább elengedték egymást. Most nem is vágyik komoly kapcsolatra, mondja Caramel, aki saját bevallása szerint válogathatna a lányok között.

Egyedül indult volna Amerikába, de úgy néz ki, két barátja is vele tart, így csak augusztusban utazik: most csak "dorbézolni" vágyik. Munkája is van bőven: elkezdett egy musical-t, le kéne adnia új nagylemezét. Jelenleg verseket is ír - árulta el a Hot! magazinban.

Februárban valóban terjedtek pletykák arról, hogy Caramel és modell kedvese szakított - mégpedig az énekes "beteges féltékenykedése" miatt!

A sztár ekkor elégelte meg a hallgatást, s nyíltan beszélt arról, hogy szó sincs különválásról, sőt, kapcsolata Lillával nagyon is komoly.

Vitáik nekik is vannak, hiszen szinte minden szerelmben vannak nézeteltérések. De mivel csak nemrég óta tart a románc, lassan ismerkednek egymással, és egyáltalán nincs oka féltékenykedni a barátnőjére...

Caramel elmondta, Lillában a csinos külsején túl az intelligencia is megfogta, de leszögezte, hogy nem akar a médiában szerepelni az egyébként Miss Balaton címet elnyert párjával.

Az énekes még azt sem rejtette véka alá, hogy ő már nagyon vágyik egy kis trónörökösre.

A páros egy céges rendezvényen találkozott először, Lilla akkor egy hároméves kapcsolaton volt túl - Caramel pedig a Bartók Eszterrel történt szakításon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.