"Mindig érdekelt a pszichológia"

Caramel burkoltan és nyíltan is megmondja

Amikor a popszakma csak álom volt számára, Caramel elsősorban a pszichológia területe felé kacsintgatott, hiszen mindig is érdekelték az emberekben lezajló érzelmi folyamatok.

2009.03.26 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: caramelmusic

Az énekes - akit mindig érdekelt a pszichológia - most találta meg önmagát. Amikor még nem dolgozott a popszakmában, elsősorban a pszichológia területe felé kacsintgatott Caramel.

Mindig is érdekelték az emberekben lezajló érzelmi folyamatok. Müller Atinak bevallotta, főleg saját magát szerette volna mindig is megfejteni, részben pedig sikerrel járt.

- Most találtam meg "zenei önmagamat"!

Ez pedig készülő nagylemezén már tökéletesen érezhető lesz, hiszen a szövegeket és a dalokat is ösztönösen írta, szerzeményeibe pedig mindent beleszőtt, ami csak foglalkoztatja, ami igazán önmaga.

A témák változatosak lesznek. Akad köztük olyan, ami saját élményeit dolgozza fel, de a véleménynyilvánítás sem szorul háttérbe.

- Burkolt és nyílt mondanivaló is lesz bőven!

A munkálatok most érkeztek el a hangszereléshez, Caramel egy hónapot adott magának erre a fázisra, de ami a végeredményt illeti, a tökéletesség érdekében semmit sem kapkod el.

Éppen ezért a kész lemez előreláthatólag a nyár végén kerül majd a boltokba, de a rajongók addig sem maradnak friss nóták nélkül, hiszen az énekes a koncerteken egy-egy új szerzeménnyel mindig megörvendezteti a közönséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.