Saját pikáns műsorral lép fel Las Vegasban!

Szexi képek- Mel B ismét kirakta bájait!

A Spice Girl és az Ultimo a burleszk show-k csillogó világából merített ihletett a cég legújabb szexi fehérneműinek népszerűsítéséhez. Sőt! A szexis Mel B egy elragadó műsorral is készül, mellyel Las Vegasban fog fellépni!

Peep Show! Mel B legfrissebb fehérneműs képei! képgaléria

2009.03.18 18:40mellesleg
Peep show!

Ötletért nem is kellett a szomszédba menni, hiszen Mel 2009 áprilisától saját pikáns műsorral lép fel Las Vegasban, melynek stílusosan a "Peep" nevet adták. 

Az Ultimo reklámfotói pedig ízelítőt adnak a show hangulatából, melyet soan izgalommal várnak! Melanie csipkés combfixekben, fűzőkben, dögös fekete szatén szettben pózol a képeken, és nagyon pikánsra sikerültek!

- „A burleszk legendák, mint Betty Page és Gypsy Rose Lee domborulatokban gazdag, ragyogó bombázó kinézetét akartuk felidézni. Mel B fantasztikus volt, teljes mértékben azonosult a fotózás szellemiségével.” – mondja az Ultimo tervezője, Michelle Mone

- „Az Ultimo a nőiesség megéléséről, a magabiztosságról szól, és Mel B új képei pontosan ezt közvetítik.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.