Retusálták az énekesnőt - de ennyire?

Képek - Mel B-nek még a csípője is eltűnt...

Igaz ami igaz: az egykori Spice Girl, különösen két gyermek után, aligha lehetne csinosabb formában - Lehet, hogy más nincs ennyire megelégedve Melanie Brown alakjával?

Túlretusálták? - Mel B az Ultimo Lingerie őszi kollekciójában képgaléria

2008.12.02 11:15ma.hu

Bomba formában mutatkozott már a Spice Girls néhány hónappal ezelőtti turnéján is Mel B.

A kétgyermekes énekesnő vékonyan, csinosan lépett színpadra, figyelemreméltó idomaival pedig minden férfit lehengerelt, akárcsak korábban... Az énekesnő egy ideje az Ultimo Lingerie reklámarca is, jó néhány dögös fotósorozat született már róla a cég megbízásából.

Mel B a reklámban és az életben...- Fotó: Daily Mail

Az Ultimo legújabb, őszi-téli kollekciójának reklámjában azonban meghökkentő formát öltött Melanie!

A 33 éves sztár tinédzsereket megszégyenítő alakkal domborít a tüzes alsóneműkben - pedig a nyáron készült fotók bizonyítják, Mel B teste nem ilyen...!

Nem a kilók ingadozásáról van szó éppen, hanem az énekesnő természetes adottságairól.

Melanie strandon készült képein jól látszik, hogy a sztár csípője hogyan néz ki a valóságban. A fehérneműs reklámfotókon azonban ez a terület hiányzik...

Melanie bombázó külseje egyébként még a Playboy-t sem hagyta hidegen, az énekesnőt fel is kérték néhány pikáns kép vállalására.

Az egykori fűszeres lány teste ugyanis jobban mutat, mint valaha. Retusálás nélkül is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.