Az egykori Spice Girl Topless Show-val hódít!

Izgató képek- Mel B bevezet a szex rejtelmeibe!

Melanie Brown nagy durranásra készül. Az egykori Spice Girl dívaként korbácsolja fel a vágyakat egy Topless Show-ban.

Mel B a párduc- Izgató képek a szexis sztárról! képgaléria

2008.11.20 14:15rtlbulvar.hu
Mostanában nőies bájaival hódít!

Hollywood egyik kaszinójában színpadra áll, azonban nem a hangjával kápráztatja el a közönséget, hanem nőies bájaival. A kihívó énekesnő ugyanis egy peepshow dívájaként tűnik majd fel. 

A bemutatóra - ami 2009. március 30-án lesz - már nagyon készül. Viselete még jobban felborzolja majd a kedélyeket, az éjszaka királynőjeként előkelő, ám kissé hiányos öltözékben lép majd színre. Melanie bevallotta, már bőszen gyakorolja a Peep Díva szerepét. 

Az énekesnő zenei karrierje mostanában háttérbe szorult, az amerikai adókon televízióműsorokban találkozhattak vele a nézők. 

- Nem áll távol tőlem ez a szerep. Spice Girlként is felvittem a pasikat a színpadra, megostoroztam őket, szóval én mindig is kissé pajkos voltam. Jövőre kijövök egy saját albummal is, úgyhogy most pláne kapóra jön ez a műsor, így legalább visszarázódom ebbe a világba.

Mel B szexi és kihívó!

Nem Mel B az egyetlen sztár, aki fellép az esten. Kelly Monaco, a szexi modell lesz a társa, aki a kis Bo Peepet alakítja. Egy félénk, magányos lányt, akit a Peep Díva vesz majd kezelésbe, és magabiztos, érzéki nővé alakítja. 

- A szexualitás a táncon és a kortárs popzenén keresztül fejeződik ki. Története lesz a műsornak. Én egy bátor és erős nőt alakítok, akinek hatalma van. Bo egy modern nő, akinek fel kell fedeznie saját testét, hatalmát és szexualitását. A darab végére egy szexi, kihívó, merész és magabiztos nővé válik - adott egy kis ízelítőt a produkcióból Melanie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.