Erotikus képek a csokibőrű énekesnőről!

Micsoda képek! - Mel B. idomai csábítanak az új fehérneműre

Jobbat talán nem is választhattak volna - Az egykori "fűszeres lány", Melanie Brown lett az Ultimo lingerie fehérneműcég új arca. A dagadó keblű Mel B-n remekül mutatnak a csinos darabok...

Izgalmas képek: Mel B. dögös fehérneműben! képgaléria

2008.04.22 12:00ma.hu

A 32 éves, csinos énekesnő nagy örömmel mondott igent a felkérésre, hogy vele reklámozzák az izgalmas fehérneműkollekciót - A kétgyermekes anyuka Mel B. ma is igen dekoratív, formás melleinek pedig csodájára járnak a férfiak.

Ugyanakkor korábban még sosem állt modellt fehérneműreklámban, így érhetően kicsit izgult. Szerencsére, a jól sikerült képeken nyoma sincs ennek...

Az egykori Spice Girl olyan sztárokat követ a sorban, mint Helena Christensen, Rachel Hunter vagy Rod Stewart csinos neje, Penny Lancester. Ők szintén az Ultimo lingerie modelljeiben mosolyogtak, a rajongók nagy örömére...

Melanie és férje, Stephen Belafonte

Mel B - hála részben a lányzenekar feléledésének és újraindult turnéinak -, ma talán még dögösebb formában van, mint a Spice Girls első korszakában.

Dícséret illeti, hiszen szuperszexisen tért vissza két kisgyermek után is. Melanie egyébként a hírek szerint lékúrával adta le fölös kilóit, amikor legutóbb megszületett második kislánya, Angel Iris.

Az énekesnőnek már van egy nagyobb lánya is, a kilencéves Phoenix Chi, aki korábbi férjétől, Jimmy Gulzar táncostól született. Második gyermekének apja a nagy komikus, Eddie Murphy - tiszavirág életű románcuk Melanie-val azonban csúnya véget ért, és hosszú időbe telt, amíg a sztár elérte, hogy a népszerű színész vállalja, valóban ő a kislány apja.

Szerencsére Mel B. ma már túl van élete egyik legnehezebb időszakán. Megtalálta párját is, Stephen Belafonte személyében, akihez azóta feleségül is ment.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.