Levetkőzik a méretes idomú Spice Girl

Dögös képek - Hoppá! Mindent ledob magáról Mel B!

A fehérnemű reklámfotózás után, az egykori Spice Girl most mindent ledob magáról - Melanie Brown vetkőzik!

Micsoda test: Mel B-nek van mit megmutatnia! képgaléria

2008.10.03 10:20rtlbulvar.hu

Melanie Brown is több arcát mutatta eddig. Fűszeres lányként debütált, aztán a dalszerzés jött, majd a tévében is láthattuk a szépségkirálynő választáskor.

Tavaly ismét összeállt a Spice Girls, közben szült egy gyönyörű kislányt, és hogy még csak véletlenül se felejtsük el a brit énekest, hallat magáról.

A hamisítatlan Spice Girls jól ismert tagja végre elégedett önmagával. Mel B örömmel fogadta a legolvasottabb nyuszis férfimagazin, a Playboy felkérését.

A pletykák szerint a következő szám óriás poszterén pózol majd a 33 éves díva.

- Az énekesnő és a lap közel egymillió dolláros szerződésben állapodtak meg - írta biztos forrásokra hivatkozva egy helyi lap.

A Playboy magazin előző számában említést tett "Scary Spice-ról" és arról, hogy két alkalommal már visszautasította felkérésüket. Tavaly és idén nyáron is ellenezte a fotósorozatot, végül a napokban rábólintott az ajánlatra - a pasik nagy örömére.

- Hiúságból és dacból kosaraztam ki őket, de most hogy végre jól érzem magam a bőrömben, még az aktba is belementem! - újságolta Ms Brown.

A lánybanda néhai tagjai azt mesélték, hogy Mel nem egy zárkózott személyiség, épp ellenkezőleg: szókimondó, bátor és vagány csaj.

A hölgyek elmondása szerint akkor sem jött zavarba, ha véletlen pucéran kapta rajta valaki. Természetes és nyers szépség, akit a férfiak szívesen vesznek majd szemügyre a Playboy következő számában.

Nemrégiben még egy videó is napvilágot látott "Totally Fit" néven, amelyben a női fehérnemű márkát, az Ultimo-t reklámozza Melanie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.