Scary Spice dekoltázsa mindent vitt

Izgató képek: Mel B cicijével lett sztár a fehérneműs cég!

A gyönyörű ex-Spice Girl, Melanie Brown lett az Ultimo lingerie fehérneműcég legújabb arca - "Scary Spice" népszerűsége és nem utolsósorban figyelemreméltó idomai meghozták a sikert a szexi alsóneműknek...

Mel B mellbedobással győzött! képgaléria

2008.06.05 09:45ma.hu

Melanie Brown, azaz Mel B. csak nemrég tűnt fel fehérnemű-reklámokban, máris lecsapott rá az Ultimo Lingerie.

A csinos énekesnő nemcsak karban tartott, kidolgozott testével hívja fel magára a figyelmet, hanem méretes idomaival is, melyeket okvetlenül valamilyen szexi felsőbe bújtat.

A nyerő idomok

Most bőven van lehetősége mutogatni nem mindennapi bájait - persze csak "diszkréten".

Úgy tűnik azonban, Melanie mellei rövid időn belül beváltották a hozzájuk fűzött reményeket!

Az Ultimo Lingerie szexi kollekciója szépen fogy, nem kis részben az ex-Spice Girl-nek köszönhetően.

A ma már kétgyermekes énekesnő mindeddig nem vállalkozott arra, hogy fehérneműs modellként pózoljon, de minden kétséget kizáróan van érzéke a dologhoz.

Amíg pedig szépen profitál belőle, miért is ne? Újdonsült férje, Stephen Belafonte is bizonyára szívesen nézegeti csokibőrű neje szexis fotóit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.