Hozza a formáját az énekesnő!

Mel B csípősebb, mint valaha! - Szuperszexi képek a strandról!

Hozza a formáját Melanie Brown, azaz Mel B., a Spice Girls oszlopos tagja - A csinos énekesnő az együttes újbóli turnéi és legutóbbi féjhezmenetele óta ragyogóan néz ki. Meg is mutatja, amije van!

Melanie B és az ő nem mindennapi formái - vizesen... képgaléria

2008.03.17 11:00ma.hu

Jól alakul Mel B sorsa - Az énekesnő talán még sosem nézett ki olyan jól, mint manapság! A csinos "Scary Spice" élete egyenesbe jött, amióta új párja van, és újra bizonyíthat a színpadon.

A fűszeres lányok együttesének felbomlása után nem a legjobb időszakát élte. Férjhez ment egy táncoshoz, Jimmy Gulzarhoz, akitől nem sokkal ezután kislánya született. Csakhogy a frigy nem tartott sokáig.

A bombázó egyedül maradt a gyermekével. Miután a Spice Girls évekre eltűnt a nyilvánosság elől - csupán egy-egy tagjáról hallhattunk olykor többet -, legutóbb Mel B-vel is akkor lettek tele a címlapok, amikor kiderült: együtt jár Eddie Murphy-vel.

A mókamester színész és Melanie már az esküvőt tervezgették, sokak nagy meglepetésére. Ám ebből a házasságból nem lett semmi: Murphy, amint megtudta, hogy az énekesnő babát vár tőle, rövidúton "lepattant".

Mel B és párja, Stephen Belafonte

Mel B-re nehéz idők jártak: nemcsak azzal kellett megküzdenie, hogy ismét egyedül vág neki terhességének, de kemény harcot folytatott azért is, hogy Eddie Murphy végre elismerje és hivatalosan is bebizonyosodjon: ő a baba apja.

A kis Angel Iris egyébként valóban kettős vezetéknevet kapott: Murphy-Brown-nak hívják.

Melanie azonban szerencsére túltette magát a csalódásokon - még azon is, hogy Murphy nem sokkal szakításuk után összeállt egy producer asszonnyal, és gyorsan nyélbe is ütötték az esküvőjüket. Ám úgy látszik, amit ő tett Melanie-val, visszaütött rá is: újdonsült nejével nem tartott tovább a frigyük két hétnél...

Mel B azonban úgy tűnik, megtalálta az igazit! Új kedvesével, Stephen Belafontéval ugyanilyen gyorsan összekötötték életüket, boldogságuk azonban azóta is töretlen.

A férfi nagy gonddal neveli az énekesnő két kislányát is - ha pedig idejük engedi, a strandon pihenik ki fáradalmaikat, ahol az énekesnő nem rejti véka alá átlagon felüli bájait. Mi tagadás, van mit bámulni rajta...Vigyázat, csípős!!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.