A volt Spice Girl sokat megmutatott!

Vérforraló pucérkodás: Mel B sztriptízbárban érezte magát!

Szinte semmi sem takarta az egykori fűszeres lány dögös formáit a minap Las Vegasban - Melanie Brown egy kaszinóban lépett fel, jóformán egyszál semmiben.

Vérforraló! Mel B túlfűtött volt a musical-ben képgaléria

2009.04.06 10:05ma.hu

Nem rejtegette szépen kidolgozott, kerek popsiját és kebleit sem Mel B, melyeknek egyébként is csodájára járnak a pasik.

A Spice Girls egykori énekesnője a napokban Las Vegas-ban bűvölte el bájaival a férfiakat egy fergeteges show keretében.

Melanie és férje, Stephen Belafonte

Musical-ben szerepelt Melanie egy kaszinóban, s még a bomba formáihoz hozzáedződött vendégeket is sikerült meghökkentenie a forró szereléssel, melyből jócskán kilátszott mindene.

A barna tangához és sokat mutató melltartóhoz fűzős bőrcsizmát viselt a sztár, alaposan megizzasztva a férfi nézőket.

Mitagadás, Melanie-nak van mit megmutatnia!

Alig hinnénk róla, hogy két kislány édesanyja, hiszen bomba formában van. Több csalódás után pedig tavaly az igazi szerelem is rátalált Stephen Belafonte személyében, aki azóta feleségül is vette a Spice Girl-t.

Mel B két gyermeke egyébként két különböző apától született: Phoenix Chi papája a táncos Jimmy Gulzar, míg a fiatalabb Angel Iris-é a színész Eddie Murphy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.