Óriási siker a sztriptízműsora!

Dögös képek - Mel B nem titkolja: Vibrátorral dobom fel a szexet!

Hónapok óta izgalomban tartja Las Vegas-t a Spice Girls korábbi sztárja - A sztriptízműsorával! Melanie Brown ráadásul nem rejti véka alá, mivel színesíti szexuális életét...

Mel B a vérforraló show-ban! képgaléria

2009.06.12 09:00ma.hu

Mostanában nem hangjával, hanem nőies bájaival kápráztatja el a nagyérdeműt Mel B.

A "fűszeres lánybanda" egykori tagja március óta peepshow-ban is szerepel, s bár kezdetben furcsán csenghetett a neve a sztriptíz műfajában, a jelek szerint Melanie igencsak belopta magát a közönség szívébe!

Melanie és a férje, Stephen

A csinos énekesnő nem mindennapi idomokkal és csokibarna bőrrel büszkélkedhet - kevés férfi akad, aki nem bámulja meg figyelemreméltó külsejét.

Mel B ezt kihasználva korábban fehérneműmodellként pózolt, most pedig nagy sikerrel sztriptízel a Spice Girls korábbi énekesnője, akit nem hoz zavarba ez a szerep.

Melanie ugyanis saját bevallása szerint korábban is felvitte a pasikat a színpadra, megostorozta őket, sosem állt távol tőle az ilyesmi...

Mel B hálószobatitkairól is szívesen mesél. A minap elárulta, hogy vibrátort vet be az ágyban, amit nagyon hasznos dolognak tart, hiszen azt egyedül és a partnerével közösen is használhatja...

A sztár Pocket Rocket-nek becézi a mű hímtagot, amely olykor férjével való hempergését színesíti. Egyébként tökéletesen elégedett a párja, Stephen Belafonte teljesítményével - árulta el Mel B.

Szex-szel fogyott Melanie B - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.