Már túlzásba vitte az ex-Sipce Girl az edzést!

Képek! Túledzette magát- Mel B lassan úgy néz ki, mint egy férfi!

Mel B lassan tényleg túlzásba viszi! A rajongók és az újságírók véleménye szerint is túl izmos és férfias lett az ex-Spice Girl teste. A minap fürdőruhában osztogatta az autogramot rajongóinak, és a képeken döbbenetes izmok és szinte férfias vonalak látszanak.

Így néz ki most az egykor nőies és szexis Mel B! képgaléria

2009.06.02 19:29ma.hu
Kezd egy testépítőhöz hasonlítani Mel B!

Mel B-ről viszont mostanában nem csak a teste miatt beszélnek, hiszen az énekesnő egy új tehetségkutató verseny folyamatos vendége lesz. A VH1 csatorna egy lány együttes összeállításához kérte az énekesnő segítségét, aki egyből igent mondott.

Mel B szerint ez hatalmas lehetőség arra, hogy újabb őstehetségeket találjanak, mindazonáltal neki is jó reklám lesz a produkció. 

A televízió különben más szempontból is vonzza a dögös sztárt, hisz most egy CineMoi nevű tévécsatornába invesztál. Mel B egy ideje nagy rajongója a francia művészfilmeknek, mióta férje, Stephen Belafonte megismerkedtette a korábbi Spice Girlt néhány jelentősebb alkotással. 

A műholdon fogható tévé olyan alkotók filmjeit sugározza, mint Jean-Luc Godard, Francois Truffaut vagy Claude Chabrol, de júniusban például egész Belmondo-sorozattal csábítanak majd. 

Mint arról már korábban írtunk a sztár jelenleg a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort and Casinóban burleszktáncosnőként vadítja a férfiszíveket...íme hogyan:

Olvasson még többet arról, hogy mennyire szeret pucéran mutatkozni Mel B!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.