Az énekesnő teste egyszerűen lenyűgöző!

Fürdőruhás képek! Férje rendesen megbámulta Mel B dögös popsiját!

Mel B újra megmutatta tökéletes idomait! Az ex- Spice Girl aprócska fürdőruhában lubickolt férjével a medencében, és a teste döbbenetesen szexis! Nem csoda, hogy szerelme is guvvadt szemekkel bámulta fenekét!

Nézze meg! Mel B dögös teste a habokban! képgaléria

2009.04.27 16:30ma.hu
Mel B a kissé perverz show-ban!

Mel B a hétvégén egyszerűen csak élvezte a napfényt és a vizet férje, Stephen Belafonte társaságában. 

Ugyanis a Spice Girl és párja Beverley Hills-ben töltötte a hétvégét egy szállodában. A pár nagy feltűnést keltett, ugyanis Mel B egy dögös fürdőruhában és tűsarkú cipőben jelent emg a férfiak nagy örömére...a szuper szexis testű sztár nem csak a szálloda vendégeit, de saját férjét is lenyűgözte, aki meredten bámulta asszonykája idomait és kerek popsiját...

A 33 éves sztár jelenleg minden erejével saját show-jára, a Peepshow revüre koncentrál, és ahhoz hogy tökéletes formában maradjon mindent el is követ.

A sztár bemutatójára különben április első hetében került sor a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort and Casinóban. A dögös testű énekesnő Peepshow névre keresztelt előadásán többféle fehérneműkollekcióban mutatta meg bájait. 

Mel B akkor így nyilatkozott a Dailymail-ben: 

- "Mivel azt tervezem, hogy jövőre szólóalbummal jelentkezem, úgy gondoltam, ez a show remek alkalom arra, hogy újra megtanuljak otthonosan mozogni a színpadon. Spice Girlként felvihettem srácokat a színpadra és megkorbácsolhattam őket, szóval azt hiszem, mindig is kicsit perverz voltam." – mondta nevetve Mel B.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.