Csúnyán kifakadt Eminem exfelesége!

A zenész felesége: Hányok tőle!

Durva kirohanást intézett Eminem ellen exfelesége: Kim Mathers egy rádióinterjúban borzalmas embernek nevezte a a rappert, ráadásul még szexuális teljesítményét is kigúnyolta.

2009.09.02 15:25ma.hu

Kim Mathers nem fogta vissza magát a rádióban: még Eminem férfiasságát is kicikizte...

A rapsztár és Kim Mathers tavaly váltak el másodjára is egymástól, egy közös kislányuk van, Hailie Jade, aki ma már 13 éves.

Bár két házasságon és két váláson vannak túl, Mathers most azt mondja, ki van zárva, hogy Eminemmel újra összejöjjenek.- írja a thesun.co.uk.

- "Ki nem állhatom őt. Borzalmas ember, és napról napra csak egyre rosszabb lesz. Hányok, akárhányszor csak körülötte vagyok vagy akár meghallom a nevét. Semmit nem érzek már iránta. Egyáltalán semmit" - mondta Mathers.

- "Szexuális téren sincs nagyon megáldva. Ha vele készülsz szexelni, szerezz be egy kék pirulát előtte, mert másképp nem fog menni" - mondta volt férjéről Kim Mathers.

Eminem öngyilkos akart lenni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.