Kipróbált néhány tablettát, az életével játszott!

Döbbenet! Eminem majdnem meghalt!

Eminem a napokban elárulta, nemrég túladagolta magát, és halálközeli állapotba került néhány rejtélyes pirula miatt. Orvosától később megtudta, metadont vett be, amit heroinfüggők leszoktatásánál használnak.

Nem kíméli a sztárokat...képekben Eminem új klippje! képgaléria

2009.05.08 15:45rtlbulvar.hu

Eddig sem volt titok, hogy vannak drogproblémái, egy interjúban mesélte el, mi történt vele, és mennyire megrázta. 

- " Ha tudtam volna mi az, valószínűleg nem próbálom ki. Amikor az orvosomtól megtudtam, milyen mennyiséget vettem be, majdnem meghaltam újra." - árulta el az énekes.

Eminem veszélyesen él!

A megrázó eset hatására a rapper elhatározta, megpróbál kigyógyulni drog problémáiból, szeretne új albumot készíteni is, és készít egy összefoglaló nyilatkozatot erről a néhány zűrös évről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.