Függősége miatt akart meghalni a rapper

Eminem öngyilkos akart lenni

Döntse el mindenki maga, hogy van-e összefüggős aközött, hogy Eminem épp akkor állt elő az öngyilkosság sztorival, amikor új albumával turnézik

2009.05.16 12:405perc.hu

Tény, hogy a rappernek sokáig alkohol és drog problémáival küszködött, de azt eddig titkolta, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejébe, minderről a Jonathan Ross show-ban mesélt. „Én már nem akartam foglalkozni semmivel, abban az időben egyszerűen fel akartam adni. Egy sötét helyen voltam, és kerestem a fényt, hogy fellendítsem a karrieremet. Azok az évek rettentően nehezek voltak számomra.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.