A rapper tudott arról, hogy Cohen rajta landolt!

Megrendezett volt az Eminem-balhé!

A Music Television Filmes Díjkiosztójának főírója internetes oldalán bevallotta: előre kitervelték azt, hogy a nemsokára a meleg osztrák divattervező bőrébe bújó Sascha Baron Cohen Eminemen landol.

Így zajlott az a bizonyos jelenet... képgaléria

2009.06.03 18:30rtlbulvar.hu

Scott Aukerman azt is leírta: el is próbálták a színész repülését. Az MTV mozis gáláján úgy tűnt: Eminem "meglepetésében" felpattant a székéről és káromkodva kirohant a nézőtérről.
 
Az ügyről egyébként azóta se a rapper, sem a színész, sem a zenecsatorna nem adott ki hivatalos közleményt.

A jelenet, amiről most kiderült, hogy megrendezték az MTV Movie Awards díjátadó gáláján zajlott le, akkor ugyanis a Borat-tal népszerűvé vált Sacha Baron Cohen feladata az volt, hogy a legjobb férfi főszereplőnek odaítélt díjat átadja. Eredeti ötletként a magasból leeresztve érkezett a nézőtérre. Drótköteleken lógott, a nézőtér felett siklott át.
 
Csakhogy egy kis malőr következtében beleakadt egy lámpába, amely rögtön tönkrevágta a mutatványt! A sztárok meghökkenésére Cohen össze-vissza repkedett a levegőben. A munkások gyorsan leeresztették a transzvesztitának öltözött, beszorult férfiassága miatt is jajgató férfit, aki azonban a cseppet sem vicces kedvű Eminem ölében landolt! 

Pontosabban, inkább a nyakában, mert az esés után Eminemnek a sztár fenekével kellett farkasszemet néznie! Miközben Cohen szabadulni próbálva kapálózott rajta, a rapper csak egyre vörösödő fejjel szitkozódott: "a k...rva életbe! Ne szórakozz velem, ember!" 

A segítségükre sietőknek több percbe betelt, mire a jelmezben gyötrődő humoristát sikerült levakarniuk Eminemről... ...nem is bírta tovább a megalázó helyzetet az énekes, amint kiszabadult, vörös fejjel kirohant a teremből! 

Így zajlott a vicces és abszurd jelenet:

Tudjon meg megdöbbentő titkokat Eminem múltjából!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.