Nicole-t lecserélték gyermekei?

Kidman gyerekei Katie Holmes-t szólítják mamának!

Nicole Kidman cáfolta a Us Weekly magazin értesüléseit, miszerint exférjével, Tom Cruise-zal közösen örökbe fogadott gyermekei nem szólítják többet anyának őt. A színésznő szerint nem igaz, hogy Isabella és Connor már Katie Holmes-t szólítják mamának.

Kidman tündéri képei saját gyermekével! képgaléria

2009.09.02 16:50ma.hu

Az egykori színészpáros 11 évig tartó házasságuk alatt adoptálta Isabellát és Connort, azóta mindketten újraházasodtak: Cruise Katie Holmes-szal, Kidman Keith Urbannel alapított új családot.

Csakhogy a 16 éves Isabella és a 14 éves Connor jobban érzik magukat a Cruise-Holmes családban, mint anyjukkal.- írja a news.com.

Nicole Kidman örökbefogadott gyermekei!

A lap a napokban azt írta, a gyerekek már apjuk új feleségét, Katie Holmes-t szólítják anyának, míg Nicole Kidmant újabban a keresztnevén emlegetik.

Nicole Kidman szóvivője azonban határozottan cáfolta, hogy a sztori igaz lenne.

- "A cikk teljes egészében kitaláció" - mondta.

Kidman behódolt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.