Bár éjjel-nappal dolgozik, figyel a kisfiúkra is

Britney nem felejtette el anyai teendőit

Britney Spears éjjel-nappal dolgozik Circus című turnéján, de a nagy igyekezetben szerencsére jut egy kis ideje két gyermekére.

Dögös fürdőrucis képekben Britney! képgaléria

2009.08.30 17:10rtlbulvar.hu

Ha már New Yorkban járt, kétszer is meglátogatta a Broadway-t a hároméves Sean Prestonnal és a kétéves Jayden Jamesszel. A 27 éves énekesnő először A kis hableány című musicalre ült be a fiúkkal, néhány nap múlva pedig a Shreket is megnézték.

Az előadásról természetesen a sztár testőre sem hiányzott, aki az egyik kisfiúval a karján érkezett.

Nem Britney az egyetlen híresség, aki a Broadway-t látogatja a gyerekeivel. Angelina és Brad februárban nézte meg négy legidősebb gyermekével A kis hableányt, de Jennifer Garner és Katie Holmes lányai sem maradtak le róla.

Britney most újra csúcsformában van és ezt bikiniben mutogatja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.