Jamie Lynn visszaadta a gyűrűt gyermeke apjának!

Képek- Britney Spears kishúga lefújta esküvőjét!

Jamie Lynn Spears felbontotta eljegyzését Casey Aldridge-dzsel és visszaadta a gyűrűt gyermeke apjának, hisz úgy gondolja fiatal még a házassághoz.

Britney kishúga és kisbabája együtt! képgaléria

2009.07.17 19:15ma.hu

Britney Spears 18 éves húga tavaly, kislánya, Maddie Briann születése után mondott igent kedvesének, de most mégis úgy döntött, túl fiatal még a házassághoz.

- "Jamie épphogy betöltötte a 17-et, amikor Casey megkérte a kezét. Egy arany gyűrűt adott neki, amiben több gyémánt és egy nagyobb kő volt, de Jamie most visszaadta neki az ékszert" - nyilatkozta az In Touch Weeklynek a tini sorozatsztár egyik barátja.

Jamie Lynn Spears és Casey Aldridge Spears és Aldridge szakításáról már márciusban felröppentek a hírek, de a pár állítólag kibékült Aldridge súlyos autóbalesete után.

Jamie Lynn Spears különben 2008 június 19-én adott életet kislányának, az ifjú kismama akkor egy riport kapcsán elmesélte, hogy a szülés tulajdonképpen nem is volt annyira rossz, hiába rettegett tőle annyira.

Valamint beszámolt életének nagy változásairól, miszerint most már a családja áll a középpontban.

A kisbaba első képeiért és a szülés utáni első riportért korábban Jamie Lynn Spears édesanyja, Lynne Spears még azelőtt harcolt ki egy millió dollárt,mielőtt kipattant volna a fiatal lány terhességének híre…

Tudjon meg még többet a fiatal anyukáról, Britney kishúgáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.