Készen van a családi fészek

Jamie Lynn Spears hamarosan anya lesz, majd férjhez megy!

Jamie Lynn Spears és a vőlegénye, Casey Aldridge már beköltöztek új otthonukba! Már csak hetek kérdése és szülő lesz a kisebbik Spears lányból is Jamie Lynnből.

2008.06.06 16:00ma.hu

Nagyon boldogok. Habár nagyon mókás párt alkotnak – mondta a People magazinnak a szerelmesek egyik ismerőse. 

Jamie és Casey a napokban fejzte be a fészekrakást. Új bútorokat is vásároltak, a szállítók egy faragott mennyezetes ágyat, egy bőrtámlás széket, és egy bőrkanapét vittek a házba. 

Lynne a Spears lányok édesanyja is besegített a gyerekszobát rózsaszínűvé varázsolni, ugyanis Jamie Lynnek kislánya lesz, a nővérével Britney-vel ellentétben, akiknek két fia született Kevin Federline-tól. Egy bennfentes szerint a gyerekáldás után, jöhet a mennyegző: Jamie és Casey összeházasodnak, hogy tökéletes szülei legyenek kislányuknak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.