A lányok anyja se kapott észbe

Megdöbbentő - Jamie Lynn Spears zsírleszívást végeztetett terhesen!

Hihetetlen információk láttak napvilágot a popsztár Britney 17 éves húgál - Jamie Lynn Spears állítólag nem vette észre, hogy terhes, és elhízásra hivatkozva zsírleszívást kért.

Jamie Lynn a lányával - Úgy hírlik, ismét terhes képgaléria

2008.12.05 09:45ma.hu

Britney húgát, a még alig nagykorú Jamie Lynn Spaers-t nem lehetett lebeszélni arról, hogy ne forduljon plasztikai sebészhez, amikor közel egy évvel ezelőtt zsírpárnákat észlelt magán.

A 17 éves lány meg volt győződve arról, hogy alaposan elhanyagolta magát és felszedett pár kilót, ezért anyja segítségét kérte, hogy vigye el zsírleszívatásra - írja a Star magazin.

Jamie Lynn a lányával, Maddie-vel

Csakhogy Jamie Lynn nem kövér, hanem várandós volt a kérdéses időpontban!

A magazinnak egy, a családot ismerő forrás elárulta: a Nickelodeon csatorna sztárja éppen akkoriban fejezte be a Zoey 101 sorozat forgatását, és úgy látta, mintha meghízott volna. Kérlelte az anyját, hogy zsírleszívatást csináltathasson.

Nem is sejtette, hogy terhes - így töltötte ki a jelentkezési lapot, természetesen az egészségügyi állapotára vonatkozó kérdéseket is. Édesanyja beleegyezett a beavatkozásba, és mindent bevetett, hogy még kiskorú lányát fogadják a klinikán.

Egy terhes nőnél különösen veszélyes a zsírleszívatás, és egyenesen tiltott. A magzat egészségét is komolyan veszélyezteti.

A felelőtlen Jamie Lynn Spears és édesanyja most természetesen aggódnak a kislány, Maddie Briann miatt - a kicsi elmúlt féléves, s attól félnek, hogy a műtét valamilyen károsodást okozhatott nála. Nos, talán nem véletlenül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.