A pop hercegnője újra bikiniben!

Szexis képek! Britney Spears dögös piros tűsarkúban pózolt!

Egy magazinnak forgattak és készítettek filmet Britney Spearsről a napokban Los Angeles-ben. A pop hercegnője a Ritz Carlton hotelben sétált fel alá hófehér bikiniben és tűsarkú, piros cipőben.

Újra fürdőruhás képekben Britney Spears! képgaléria

2009.08.07 17:45ma.hu
Dögösen fest! Hófehér bikini és piros tűsarkú!

Szerencsére nagyon jó formában van Britney Spears és barna hajától is megvált, újra szőkén látható!

Az énekesnő úgy tűnik tehát nagyon jól érzi magát a bőrében...és még Lindsay Lohannel újra összebarátkozott!

A Life & Style információi szerint a két híresség egy közös buli alkalmával felfrissítette a barátságát.

Az ismét szőke Lohan és szintén szőke Spears vasárnap este a Grand Star Jazz Clubban mulatott, és a jelenlévők szerint nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

- „Nem csináltak semmi őrültséget, csak táncoltak és jól érezték magukat” – nyilatkozta egy szemtanú. A két híresség állítólag hajnali háromig maradt a bárban.

Az átmulatott éjszaka után Spears Twitter-oldalán megjegyezte, hogy sokkal szórakoztatóbb szőkének lenni, amivel Lindsay Lohan is egyetértett

Britney újra férjhez megy?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.