A tanga vonalát is ki lehetett venni

Ciki fotók! Britney popsija leizzadt a bulin - és látszott is...

Manapság már nem kelt akkora feltűnést furcsa öltözékével és viselkedésével Britney, mint egy-két évvel ezelőtt - De néha sikerül "alkotnia": egy klubból távozóban kellemetlen helyzetben kapták le...

Britney Spears jót bulizott: a popsijáig leizzadt képgaléria

2009.08.05 11:05ma.hu

A Los Angeles-i Grand Star Jazz Klubban tűnt fel a napokban Britney Spears.

Az énekesnő pár évvel ezelőtt rendszeresen bulizott hiányos és meghökkentő öltözékben, nem ritkán bugyiját mutogatva. Ez azonban manapság nem jellemző a kétgyermekes Britney-re.

Sőt, mostanában kifejezetten elegáns. A szórakozóhelyen újra vakítóan szőke hajjal, de szolid, szexis fekete ruhában mutatkozott.

A ruhával nem lett volna baj...

Igaz, miniben, leengedett vállú ruhája pedig kellő bepillantást engedett a dekoltázsába. Lehetséges, hogy a csini ruha mégsem volt jó választás?

A pophercegnőt pár órával korábban, a fodrásztól kijövet látták. Ezután egy barátjához ment Beverly Hills-ben, itt cserélte le öltözékét a bulizós fekete koktélruhára.

Talán nem kellett volna! Britney rövid rucijájra elég egy kicsit nem figyelni, és máris kilóg ez-az...

A kínos mégsem ez volt. Ezúttal. Hanem az az izzadstágfolt, amely végigfutott Britney hátsó felén, és sajnos túlságosan át is látszott...

A paparazzik rá is vetették magukat - no nem az énekesnőre, hanem a formás fenéken levő foltra. Még a tanga vonalát is jól ki lehetett venni...

Nos, kétségtelen, hogy a rajongók ezek után főként epekedve várhajták Britney következő vérpezsdítő fellépését.

A színpadon kifejezetten dögös szerelésben énekel a pophercegnő, az izzadtság pedig ugye garantált...

Britney Spears kikerülhet a gyámság alól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.