Ismét szélesedik a pophercegnő

Képek! Britney a testével sokkolt Párizsban!

Britney egy kis nyaralás után újra a színpadra állt, ám a zenéje és a hangja helyett megint az alakja miatt bírálják...az énekesnő ugyanis ismét meghízott és egyre nagyobb és vastagabb karokkal és combokkal látható!

Nagyobb lett Britney feneke? Így nézett ki párizsi koncertjén képgaléria

2009.07.06 16:30ma.hu
Ismét nagyobb lett a popsi?

Több külföldi lap azzal viccelődik, hogy vajon Britney Spears az elmúlt hetekben mennyi croissant falt fel ahhoz, hogy ilyen nagynak tűnjön…a testén kívül Britney külsején más is megváltozott, méghozzá a hajszíne!

Mint arra mindannyian emlékszünk az énekesnőnek korai karrierje csúcsán hosszú, csillogó szőke hajkoronája volt. Később folyamatosan változott a hajszíne a feketétől a vörösön át a különböző szőkékig – attól függően, hogy éppen milyen lelkiállapotban volt.

Idegösszeomlása során nemcsak a férfiakból és a világból, hanem a hajából is elege lett, ezért leborotválta a fejét…most viszont ismét aranybarna tincsekkel, mosolygósan jelent meg! Az új szerelem lehet az oka a hajszínváltozásnak? Még az a hír is felröppent, hogy esetleg az énekeső ismét férjhez megy… Britney sikerei végre nem csak magánéletében, hanem karrierjében is megjelennek és állítólag a filmvászonra is visszatér. Most úgy tervezi, hogy a Hollywoodi vásznon valósítja meg a nagy visszatérését. A film, mellyel debütálni akar a második világháborúról szól és azon belül is egy zsidó-koncentrációs lágerben született szerelemről.

A hamarosan forgatni kívánt film címe, Sophia és Eton sárga csillaga, és Britney kapná a címszerepet.

A film története „enyhén” romantikus, a főhősnő, Sophia LaMont fabrikál egy időgépet- ezzel a gondolattal már sok filmben találkoztunk, majd kiderül, hogy sikerül-e valami hatásosat kihozniuk belőle, vagy ez a produkció is beírja magát a tucatfilmek kategóriájába-, visszamegy a második világháború korába, egy koncentrációs táborba, ahol rátalál élete nagy szerelme, Eton is- aki egy zsidó fogoly.

Tudja meg mi volt Britney kínos bakija legutóbbi koncertjén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.