Ismét zűrök vannak a magánéletében...

Videó! Összeomlás, depresszió? Britneyt kirúgta fiúja!

A popszakma ismét elismeri, visszanyerte régi szexis alakját - hirdetik a magazinok. Törvényszerűség, hogy minden nem jöhet össze egyszerre: úgy hírlik Britney-t kirúgta menedzser fiúja.

Dögös fürdőruhás képeken a már erős és szexis Britney! képgaléria

2009.08.19 15:30ma.hu

Bár Britney ismét régi pompájában csillog, és sorra jelennek meg róla a dögösebbnél dögösebb fürdőruhás képek, most mégis ismét aggódnak érte…csak remélni tudjuk,hogy most már elég erős ahhoz, hogy túléljen egy szakítást depresszió nélkül…

A Stuff című külföldi magazin szerint Britney ismét magánéleti válságban van, menedzsere, Jason Trawick ugyanis kirúgta őt.

A popdíva mindenáron esküvőt akart, s ez nyomasztotta a férfit – áll a magazin hasábjain.

A férfi túl gyorsnak találta a tempót:

- „ ...nyár elején ismerkedtek össze, júniusban eljegyzés, most meg máris házasság? Ez túl sok Jasonnak” – indokolta a szomorú döntést a férfi egyik barátja.

Nagyon egyformák lettek...

Mindesetre Britney arra törekszik, hogy egyre jobban nézzen ki…például hosszú, szőke hajpótlást ültetett a fejére, hogy még szexibb legyen.

Többen azzal vádolják, hogy ezzel Lindsay Lohan-t utánozza a popcsillag, aki a Byron and Tracy szalonban tett ugyanígy Britney előtt egy héttel. Azóta pont ugyanúgy néznek ki, legalábbis ami a hajukat illeti.

Az biztos, hogy Britney boldog, mert nemrég azt írta a Twitter-oldalára, hogy a - "Szőkéknek sokkal jobb!"

Britney nehezen mászott ki a depresszióból...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.