Újra bikiniben domborított a szőke popsztár!

Képek! Britney Spears visszanyerte régi formáit!

Britney Spears visszanyerte régi formáit, amit csinos bikinije remekül kiemelt. A sztár az utóbbi hónapokban nagyon figyelt az alakjára, és meg is lett az eredménye!

Bikiniben Britney Spears! A sztár visszanyerte régi formáit! képgaléria

2009.08.17 18:10ma.hu
Fotó: Dailymail

Szerette volna régi formáit visszanyerni és ezért mindent megtett: mozgás, egészséges étrend stb. Az eredményt pedig megosztotta a nagyközönséggel.

Az egyik Los Angeles-i szállodában bikinire vetkőzött és élvezte a napsütést...

Úgy tűnik, büszke a kemény edzéstervvel és diétával csinosra formált testére, mivel az elmúlt héten mindennap más bikiniben parádézott a fotósok nagy örömére…

Illetve összehozott egy fél-mellkibuggyanást is, ahol azt szemléltette, hogy melltartó nélkül is formásak és kerekek a keblei.

Britney mostanában új őrületbe fogott bele, és képeket árul Facebookos rajongóinak. A virtuális ajándékok darabonként 2 dollárba kerülnek, leszámítva a Britney sapkáját ábrázoló első, ingyenes képet.

A további képeken egy szülinapi torta, a Baby One More Time klipjében látható iskoláslány-egyenruha, illetve Britney maga szerepelnek. Az énekesnőnek kétmillió rajongója van a Facebookon.

A  hírességek eddig csak az önpromó lehetőségét keresték a twitteres és facebookos profilokon, Britney húzása az első, amely pénzt is próbál csinálni a virtuálisan rajongó tinikből.

A PaidContent.org szerint egyelőre nincs információ arról, Britney megosztja-e a bevételeket a Facebookkal.

Britney botrányt okozott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.