A csábos mosolyért mindent megtesz!

Furcsa- Britney fuldoklik azért, hogy puha ajkai legyenek!

Nem biztos, hogy a hiperdrága szintetikus kence a leghatékonyabb. Britney Spears, Jennifer Aniston és Angelina Jolie is pénztárcakímélő praktikával próbálkozik ajkait puhán tartani. A csábos mosolyért néhanapján még egy kis fuldoklás is belefér....

Britney sokat fogyott az elmúlt időszakban! képgaléria

2009.08.25 15:30ma.hu
Britney ismét csúcsformában van

Fura praktikával frissíti fáradtnak tűnő ajkait Britney Spears: kozmetikusa hideg pakolást tesz rá, amelyeket mezei konyhai alufóliával fed le. Hogy az énekesnő ne fuldokoljon, kis lyukakat szurkál rá.

Nem ő az egyetlen, aki nem szuperdrága kencéktől reméli a megoldást: Jennifer Aniston cukorral és vízzel masszírozza fáradt ajkait, Angelina Jolie pedig a legolcsóbb, 4 dolláros ajakbalzsamot hordja magával retiküljében. -írja a Kiskegyed.

A szakemberek ezeknél sokkal meredekebb kezelésekre esküsznek. Az egyik állítólag jól bevált verzió szerint érdemes mindennemű ápolás előtt átdörzsölni át az ajkakat nedves fogkefével, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket.

Ezek után a száj körül megjelenő finom ráncokat nedvességpótló zöldalgával, lágyan ápoló szilvamagolajjal vagy védő E-vitaminnal lágyíthatjuk.

Különösen hatékonyak ezek az anyagok maszkban: kenjük fel jó vastagon az ajkak köré, és 20 percig hagyjuk rajta!

A napokban attól híres a sajtó, hogy az énekesnő David Letterman műsorában beszélt arról, milyen elnök lenne, és mindezt egy bikiniben tette meg!

Az énekesnő helyes kis virággal a hajában és bikiniben sorolta fel azt a 10 dolgot, ami biztosan más lenne, ha ő lenne a világ első számú vezetője..

- Én lennék az első elnök Nixon óta, aki szemhéjfestéket használ.
- Ingyen pite mindenkinek.
- A konferencia termem egy Las Vegas-i kaszinóban lenne.
- "Előcsalogatnám Osamát a rejtekhelyéről az új, ellenállhatatlan parfümömmel, a “Circus Fantasy”-vel."
- Minden egyes elnöki bejelentés egybe lenne kötve egy divatbemutatóval. - Amerikának minden bizonnyal sokkal következetesebb költségvetése lenne.
- Az évtized végére az USA létrehozna egy night clubot a Holdon.
- Csak három szó: Diddy legyen alelnök!

Úgy tűnik, Britney-t cseppet sem viselte meg állítagos szakítása menedzserével, illetve párjával, hiszen hosszú évek óta nem volt ilyen jó formában.

Spears jelenleg kisebb szünetet iktatott be “Circus” elnevezésű világturnéjába, így kerülhetett sor tévés szereplésére is.

Tudjon meg többet Britney legutóbbi szakításáról menedzserével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.