Alig lehet ráismerni az egykor helyes sztárra!

Megdöbbentő fotók: Britney Spears exférje szörnyen meghízott!

Nahát, nahát - Míg alig egy évvel ezelőtt még a pophercegnő súlyán élcelődtek a lapok, most Britney Spears volt férje, Kevin Federline az, akin aztán bőven "van mit fogni"...

Huh! Nagyon meghízott Britney exférje, Kevin Federline! képgaléria

2009.08.27 12:40ma.hu

Toka, lenyírt haj, és olyan széles test, hogy azt a fekete póló sem igazán slankítaná, nemhogy a tetőtől-talpig fehér szerelés.

Így fest most Kevin Federline, a popsztár Britney Spears egykori férje. Míg korábban az énekesnő kapott hideget-meleget kibuggyanó hurkái miatt - akkoriban egyébként is maga alatt volt -, most a csinos Britney mellett valóságos bálna Federline...

Micsoda különbség: Kevin, itt még Britney-vel, jóval soványabban

...természetesen a jelenlegi barátnője, a sportoló Victoria Prince mellett is.

Kevin ugyanis néhány hónapja új kedvesre tett szert - igaz, időközben egyszer újra hírbe hozták Britney-vel is. Állítólag Federline kerti medencéjében enyelegtek.

Bár kezdetben csúnya csatározásaik voltak, elsősorban két kisfiuk, a hároméves Sean Preston és a kétéves Jayden James felügyeleti joga miatt, mára a helyzet lecsillapodott.

A gyerekek Kevinnél nevelkednek, de Britney akkor viheti el őket, amikor szeretné. A pophercegnő az utóbbi időben valóságos mintaanyja lett a fiainak.

Az udvarlók jönnek-mennek életében, noha sokak szerint ma is szereti volt férjét. Nos, egy biztos, a külseje már nem olyan megkapó, mint egykor volt.

Milliókért fogyózik Kevin Federline? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.