Ez aztán a bosszú!

Szörnyű átkot szórt volt pasijára Jessica Simpson

A Dallas Cowboys játékosa egy nappal azelőtt dobta Jessicát, hogy a színész-énekesnő betöltötte volna a 29. évét. Az összetört szívű Jessica pedig bosszút esküdött...

Jessica Simpson tényleg nehezen bírja, állandóan részeg! képgaléria

2009.08.24 13:45mellesleg
Itt még dúlt a szerelem Jess és Tony között!

Szörnyű átkot szórt volt pasija, Tony Romo fejére Jessica Simpson.

Az Interneten keresztül kapcsolatba lépett egy, a fekete mágiában jártas hölgyeménnyel és megátkozta volt kedvesét, hogy soha többé ne találjon rá a szerelem.

- "Jessica összességében egy nagyon kedves lány, de képtelen megemészteni, hogy Tony ilyen kegyetlenül dobta. Ezért aztán egy kaliforniai nőtől kért segítséget. Beverly Hills-i otthonában találkoztak, meggyújtottak pár gyertyát, füstölőt égettek, és elmormoltak pár varázsigét." - mondja egy bennfentes.

Mint arról már korább beszámoltunk a szőke énekesnő és színésznő nagyon nehezen viseli a szakítást, sőt: egy családtag halálához hasonlítja a szakítás érzését.

Jessica azt állítja, hogy egy szerelem vége majdnem olyan fájdalom, mint egy családtag elveszítése. A szőkeség 2006-ban is gyászolt, amikor elvált férjétől, Nick Lachey-től.

A párról egyébként még reality is készült Friss házasok címmel.

- „Először a gyászidőszakon kell túllenni, aztán jön a lázadás és végül hirtelen rátalálsz az egyedül lévő önmagadra. Ha ezt sikerül elérni, akkor újra egésznek érezheted magad, és ekkorra már újra felkészültél egy új kapcsolatra. De addig olyan, mint elveszíteni egy családtagot.” – mondta Jessica.

Annak ellenére, hogy a 29 éves hírességnek ismét összetört a szíve, még mindig elszántan hisz a szerelemben és abban, hogy valaki még oltár elé vezeti.

- „Mindent szerettem a házasságban. Azt, hogy van valaki, aki mellett ébredhetek és akivel grillezhetek. De a dolgok változnak és ez sem kivétel. Nem nagyon szeretek a válásról beszélni, mert szívszorító volt keresztülmenni rajta. Ez egy nagyon-nagyon személyes dolog.” – mesélte a színésznő...

De akkor hogy jön ide az átok?

Jessica feneke méretesre nőtt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.