Párja szakított a szőke énekesnővel

Képek - Pofátlan sors: Jessica Simpson-t szülinapja előestéjén dobták!

Alighanem ez volt a szőkeség életének legrosszabb születésnapja - Kedvese a bulija előestéjén megmondta Jessica Simpson-nak, hogy köztük mindennek vége.

Jessica Simpson mostanában terebélyesebb... képgaléria

2009.07.14 19:00ma.hu

Igaz, sokszor felröppentek a hírek Jessica Simpson és Tony Romo szakításáról, de eddig sosem bizonyultak igaznak.

Most azonban nagyon úgy tűnik, itt a vége: az énekesnő éppen 29-ik születésnapjára tervezgette a partit, amikor Tony megmondta neki, ne folytassák kapcsolatukat tovább - tudta meg a People magazin.

Jessica és Tony - itt még együtt

Jessica egyik ismerőse a lapnak nyilatkozva elmondta, a popsztár teljesen összetört.

Nem könnyű időszak állt mögöttük, hiszen mind az énekesnő, mint pedig Tony Romo rengeteget dolgozott, karrierjükre összpontosítottak.

Csakhogy úgy tűnik, közben kapcsolatuk kihűlt...a szakítás tűnt megoldásnak.

Az, hogy Jessica és Tony már nincsenek együtt, már pár nappal korábban kezdett gyanús lenni.

Tony ugyanis a lány nélkül mulatott barátaival, éppen Jessica születésnapján.

Egy szemtanú szerint Romo remekül érezte magát, nem tűnt szomorúnak. A fiúk asztalához több csinos lány is csatlakozott...

Jessica és Tony 2007 ősze óta alkottak egy párt, s még az a hír is elterjedt, hogy az énekesnő Romót akarja apává tenni.

Ashley Simpson-nak, Jessica testvérének ugyanis már van gyermeke, s mivel ő a fiatalabb, a 29 éves énekesnő kezdte kissé hátrányban érezni magát.

Megjelent, és sokkolta az embereket az énekesnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.