Állítólag már tizenkétszer szakítottak

Képek - Hoppá! Jessica Simpson édesgette vissza Aniston expárját?!

Nagyjából egy tucatszor szakítottak már, és jöttek újra össze - most megint megpróbálják. Jessica Simpson ismét azzal a John Mayer-rel lóg, aki nemrég még Jennifer Aniston párja volt...

John Mayer nemrég még Jennifer Aniston-t ölelte képgaléria

2009.05.01 15:45rtlbulvar.hu

Az X17 egyik szemfüles olvasója a minap együtt látta Jessica Simpsont és John Mayert.

A férfi azt állítja, hogy a párocska Calabasasban múlatta az időt, és nem úgy tűnt, mintha csak barátok lennének.

Jessica és John - Többször is egy pár voltak

Jessica és John közös története 2006 augusztusára nyúlik vissza, és egészen 2007 májusáig bírták együtt.

Ebben a néhány hónapban állítólag legalább tizenkétszer szakítottak, és ebből tizenegyszer ki is békültek.

- Túlságosan döcögős volt ez a kapcsolat, azt hiszem, elérkezett a vég. Szakítottak Jessicával. Azonban sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Mindketten nagyon ingatagok, szóval nem kizárt, hogy később újra összejönnek - mesélte akkor a zenész egyik barátja.

John nemrég szakított Jennifer Anistonnal, és azóta egyedülállóként tengeti mindennapjait. Nemrég hírbe hozták egy pincérnővel, de azóta nem mutatkoztak együtt - nyilván csak egyéjszakás kaland volt.

Jessica viszont hivatalosan még mindig Tony Romo barátnője, tehát azon a térfélen érdekes szerelmi háromszög van kibontakozóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.