Nem sokáig búsult volt párja Jen után...

Hoppá! Aniston-t jóval fiatalabb évjáratra cserélték

A hírek szerint a Jóbarátok sztárja máris új lovag után nézett, de exe, John Mayer is gyorsan vígasztalódott: Jennifer Aniston-t egy nála jóval fiatalabb fekete szépség váltotta fel...

A múlt: Jennifer Aniston és John Mayer a Vanity Fair Oscar Party-n képgaléria

2009.04.24 12:45ma.hu

Sokkal fiatalabb nála és egyáltalán nem hasonlít Jennifer Aniston-ra - Scheana Marie Jancan 23 éves és jelenleg pincérnőként dolgozik egy hotelben.

A Star magazin értesülései szerint a páros itt találkozott, Scheana italt szolgált fel a zenésznek.

Talán szerelem volt első látásra, hiszen John Mayer a jelek szerint igen gyorsan feledte Aniston-t, akivel pedig pár hónapja még az esküvőt emlegették...

John Mayer és Scheana Marie Jancan

A szemtanúk szerint zenész beszélgetésbe elegyedett a csinos lánnyal, nem sokkal később pedig elkérte a telefonszámát.

Állítólag a hölgyemény már John házában is járt. A fekete szépség egyébként modellkedett is.

Nem ő lenne az első pincérnő, aki megfogja az Isten lábát egy hírességgel. Nicholas Cage felesége, Alice Kim vagy éppen George Clooney legutóbbi nagy szerelme, Sarah Larson is italt szolgált fel - jókor, jó helyen...

Jennifer Aniston egyébként a legújabb pletykák szerint kollégájával, Gerard Butler-rel igyekszik szorosabbra fűzni a viszonyt.

Állítólag már korábban is vonzalom volt köztük, de pár hónapja Jen még szerelmesnek érezte magát expárjába, John Mayer-be.

Nos, most semmi akadálya annak, hogy Butler-rel újra megpróbálják együtt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.