Részegen vigasztalódott az elhízott énekesnő!

Bepiált és leégette magát a fotósok előtt Jessica Simpson

Paparazzók gyűrűjében botladozott a szerelmi bánatban szenvedő Jessica Simpson, aki minden igyekezetével próbál túljutni Tony Romóval való szakításán.

Paparazzók gyűrűjében botladozott részegen! képgaléria

2009.08.05 16:55ma.hu
Jessica Simpson részegen támolygott

Már nagyon sokszor láthattuk az énekesnőt hasonló állapotban, ám most meg volt rá az oka...

Elképzelhető ugyanis, hogy Jessica szerelmi bánatában itta le magát, hisz pasija, Tony Romo egyetlen nappal a születésnapja előtt hagyta el őt még a múlt hónapban és ezt azóta sem tudja kiheverni.

Bár ő állítja, hogy jól viseli a csalódást, s tulajdonképpen örül is, hogy újra szabad, a képek és a hírek nem éppen erről árulkodnak.

Jessica Simpson az utóbbi két hétben szinte mást sem csinál, mint megállás nélkül iszik, ha éppen nem éjszakai bárokban van, akkor magazinoknak meséli, hogy mennyire nem fáj neki, hogy Romo szakított vele.

Ezúttal kishúga társaságában sikerült felöntenie a garatra a hollywoodi Katsuya étteremben, s még szerencse, hogy Ashlee ott volt vele, így volt, aki kitámogassa a lábán alig álló hírességet az ajtón.

Jessica Simpson pocakosodik és hízik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.