Szakállat növesztett a színésznő

Meghökkentő képek: Salma Hayek dús szőrzettel járt-kelt!

Bár már nem ez az első eset, a gyönyörű színésznőnek ismét bele kell nyugodnia, hogy nem a legvonzóbb arca néz majd vissza rá a tükörben...

Szakállat visel! - Salma Hayek a forgatáson és a filmvásznon képgaléria

2009.08.10 11:25ma.hu

A dúskeblű Salma Hayek az egyik legszexisebb színésznő a sztárpalettán, olykor azonban kevésbé nőies oldalát is elő kell vennie.

Így lesz ez most is - Míg a Frida című, Frida Kahlo festőnő élettörténetét feldolgozó alkotásban sem borotválhatta magát Salma, legújabb szerepe még ennél is riasztóbb - már ami a szőröket illeti...

Salma és férje a nagy napon - Fotó: The Sun

Ezúttal nemcsak vastag szemöldökre és bajuszkára lesz szüksége, hanem dús, hatalmas szakállra is!

Bár Salma saját bevallása szerint valóban elég szőrös alkat, így gyakran nyúl a borotva után, a Cirque Du Freak című produkcióhoz szükséges terjedelmű arcszőrzetet hosszas hónapok alatt sem növeszthette volna meg magától.

Ezért a filmvásznon ragasztott szakállas hölgyemény lesz: Madame Truskát személyesíti meg a történetben.

Salma Hayek először lépett a kamerák elé kislánya, Valentina Paloma születése óta. A gyermek francia származású apjához, Francois-Henri Pinault üzletemberhez néhány hónapja ment csak feleségül a sztár.

Februárban, Valentin-napon Párizsban, április végén pedig Velencében fogadott örök hűséget egymásnak a pár.

A baba születése miatt egy évig nem forgatott Salma, ami saját bevallása szerint igen kemény időszak volt. Anyának lenni szerinte százszor nehezebb, mint színészkedni.

Új vámpír tűnt fel a színen - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.