A színésznő párja büszke a didikre

Dögös képek - Férje mutogatja Salma Hayek méretes melleit!

Úgy tűnik, nemcsak a dögös színésznő gondolja úgy, hogy ami szép, azt meg kell mutatni - A párja olyan ruhát adott Salma Hayek-re, amiből kis híján kibuggyantak a keblei.

Micsoda dekoltázs! - Salma Hayek a Golden Globe-on képgaléria

2009.03.24 10:10ma.hu

A férfiak - nem véletlenül - csodájára járnak a gyönyörű Salma Hayek figyelemreméltó dekoltázsának.

Ez alól azonban nyilvánvalóan a sztár férje sem kivétel. A dúsgazdag üzletember, Francois-Henri Pinault is büszke a neje csodás domborulataira.

Salma és a férje, Francois-Henri Pinault

Az InStyle magazinnak Salma elárulta, a Golden Globe gálán viselt fehér estélyijét például a párja adta rá - amelyből szintén kis híján kibuggyantak a keblei...

Hayek ugyanis igen elfoglalt volt a gálára készülődés előtt, a férje pedig megkérdezte, segíthet-e neki valamiben.

A színésznő rávágta: válassza ki a ruháját!

Francois-Henri Pinault ízlésében joggal bízhat, hiszen az üzletember nemcsak jómódú, de ért is a divathoz. Tulajdonában van a Gucci és a Balenciaga divatház is...

Hayek és kedvese egyébként rövid különélés után ismét egymásra találtak.  Februárban titokban az esküvőt is megülték Párizsban.

Egy közös kislánnyal büszkélkedhetnek: szemük fénye, Valentina Paloma már egyéves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.