A mexikói szépség friss urára irigy a világ!

Titokban férjhez ment Salma Hayek!

A legnagyobb titokban férjhez ment kislánya apjához Salma Hayek mexikói színésznő, a tényt hétfőn erősítette meg Párizs hatodik kerületének polgármestere.

2009.02.16 14:50MTI

A mexikói híresség és Francois-Henri Pinault francia milliárdos vállalkozó szombaton délelőtt 11 órakor Párizs hatodik kerületében, igen szűk körben mondta ki a boldogító igent - számolt be Jean-Pierre Lecoq polgármester.

A tényt a Le Point című, Pianult érdekeltségébe tartozó hetilap is megerősítette. Nyáron még az eljegyzés felbontásáról érkeztek hírek, a pár azonban azóta is gyakran mutatkozott együtt. A színésznő és az üzletember 2006-ban ismerte meg egymást Velencében, nem sokkal később már bejelentették eljegyzésüket, 2007 márciusában pedig megszületett közös lányuk, Valentina Paloma.

A 46 éves Pianult a francia Pinault Printemps Redoute (PPR) vállalat elnöke, birodalmába olyan cikkek tartoznak mint a luxusmárka Gucci és a sportszergyártó Puma. A nála négy évvel fiatalabb világhírű színésznőt többek között a Frida című filmből ismerheti a közönség, amelyért Oscar-díjra is jelölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.