szexi sztár rákattant a szoptatásra!

Képek- Salma Hayeket nem érdekli, ha fáj!

Salma Hayek 2007 szeptemberében adott életet Valentina nevű kislányának, és azóta is szoptatja kisbabáját, bár néha fáj neki...

Salma Hayek és tündéri kislánya, Valentina! képgaléria

2008.11.11 14:00ma.hu

- „Olyan a szoptatás, mintha alkoholista lennék. Nem érdekel, ha néha fáj, nem érdekel, ha kövér vagyok, mindig elhatározom, na még egy hétig szoptatok, aztán még egy hónap lesz belőle, de amikor látom, mennyire jót tesz a kicsinek, nem bírom abbahagyni” - mesélte a sztár.

A 42 éves mexikói színésznő mindemellett részletezte, mennyire fájdalmas is tud lenni a szoptatás, és az sem igaz, hogy a szoptatós anyák hamarabb visszanyerik terhesség előtti alakjukat. 

- „Azt be kell vallanom, néha nagyon kemény tud lenni. Néha borzalmasan fáj, és először sem úgy ment, mint a karikacsapás. Ami pedig a legendát illeti, hogy a szoptatós anyák fogynak, mese az egész” - tette hozzá Salma Hayek.

A sztár már nem él együtt francia milliárdos üzletemberrel, aki gyermekének apja, így még nehezebb dolga van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.