Nem volt hepiend!

Vérig sértették Salma Hayeket!

Egy tévés műsorvezető beszélgetős show-paródiával készült a vasárnapi Emmy-díjátadóra. A műsor beharangozójában a mókás tévés Salma Hayeket próbálta felszedni, de balül sült el...és nem volt hepiend.

Legújabb képek a legszebb cicik gazdájáról! képgaléria

2008.09.25 16:30ma.hu
Jimmy Kimmel a műsorvezető, aki megsértette a sztárt!

Jimmy Kimmel tévés humorista showjának a vasárnapi Emmy-díjátadó előtt sugárzott Big Night of Stars című különkiadásában eljátszotta, milyen volna, ha Barbara Walters-stílusú celebinterjú keretében próbálná meg felszedni Salma Hayeket

Kimmel is olyanokat kérdezett Salma Hayektől, hogy: 

 "Igaz, hogy te is kisbabaként születtél? És Mexikóban? És milyen volt?".

Salma kislányával, Valentinával

A paródia-Kimmel - aki egyébként a valóságban mostanában szakított barátnőjével - ezután elálmodozik arról, hogy felszedi a színésznőt - aki a valóságban szintén mostanában szakított kislánya apjával -, ám ekkor az interjú szürreális fordulattal musicalbetétbe megy át, ahol a felek dalban szívatják egymást. 

A számban mindent megidéznek, ami csak kapcsolatba hozható Hayekkel: a Desperado című filmtől a Frida című filmjén át az Ugly Betty című tévésorozatig, valamint szembeállítják, hogy míg a színésznőt Amerika legdögösebb celebjének szavazta a közvélemény, addig Kimmel egy dagadt figura.

Kimmel egy „azért Salma mégse Penelope Cruz” megjegyzéssel sértette vérig a színésznőt a műsorban. 

Salma Hayek úgy zárta le a riportot, hogy szerinte a műsor és a műsorvezető, Kimmel is gusztustalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.