A színésznő a mamával múlatja az időt...

Képek: Salma Hayek exének csak a kislány kell

Egyedül neveli lányát Salma Hayek, miután pár hónappal ezelőtt vőlegényével úgy döntöttek, mégsem kötik össze az életüket...

Salma Hayek kislányával és a mamával múlatja az időt képgaléria

2008.09.12 11:42ma.hu

A gyönyörű latin színésznő nem esett kétségbe, mostanság főként édesanyjával és a kis Valentinával hármasban róják az utcákat és vásárolgatnak.

Itt még együtt: Salma és Francois-Henri Pinault

A lesifotósok Beverly Hills-ben kapták lencsevégre a sztárt, anyjával Diana Jiménez-zel és a kislánnyal, aki egyébként édesapja - Francois-Henri Pinault - vezetéknevét viseli.

A tizenegy hónapos csöppség máris nagyon csinos kislány, egyre inkább emlékeztet világhírű édesanyjára.

Valentina papáját a minap egy partin látták, mégpedig Stevie Wonder fia, Kailand Morris születésnapján.

Bár Salma Hayekkel elváltak útjaik, a milliomos szemmel láthatóan rajong a gyermekért.

Valentinát is magával vitte, és büszkén hordozta egész este a karján. Le sem lehetett törölni arcáról a mosolyt, és játszott is a kislánnyal - mesélte egy szemtanú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.