Alaposan megmutatta a dögös színésznő!

Képek: Huhh! Salma Hayek tüzes bajor menyecske lett!

A gyönyörű latin színésznő egy német tévéshow vendégeként bebizonyította: nem szívbajos! Salma Hayek bajor népviseletben, méretes dekoltázzsal jelent meg.

Salma Hayek felforrósította a hangulatot a tévéshow-ban! képgaléria

2008.10.06 14:30ma.hu

Salma Hayek egy német tévéshow sztárvendége volt a minap a ZDF adón - A csinos színésznő nemcsak örömmel vette a műsorba a meghívást, de hogy kedveskedjen a helyieknek, tradicionális bajor népviseletben jelent meg!

Mitagadás, a gyönyörű Salma olyan tüzes menyecskét varázsolt magából erre az estére, hogy mindenkinek tátva maradt a szája!

S hogy bizonyítsa, nemcsak újra tökéletes a teste kislánya születése óta, de keble formája is a régi, a blúz igencsak mélyen dekoltált volt, s Miss Hayek nem habozott közelebbről is megmutatni a szemrevaló látványt a közönségnek...

A másik sztárvendég, Karl Lagerfeld divatguru sem tudta levenni a szemét róla...

Igaz, ami igaz: a gyönyörű színésznő újra bevetheti minden báját, hiszen jelenleg szingli.

Kislánya, Valentina Paloma édesapjával pár hónapja az esküvő helyett végül felbontották az eljegyzést - Francois-Henri Pinault most is sok időt tölt a kisgyermekkel, de Salmával jobbnak látták, ha különválnak útjaik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.