Még a nászéjszakáról is hajlandó lemondani!

Mi történt? Salma Hayek Alec Baldwinnal töltötte a nászéjszakát!

A színésznő Valentin nap ment hozzá kedveséhez, Farncois-Henri Pinault üzletemberhez, Párizsban. Ám a nászéjszaka már egymástól távol találta a szerelmeseket, Salma ugyanis Alec Baldwin társaságában töltötte az estét!

Boldog anyuka! Salma gyermekével! képgaléria

2009.03.02 16:30mellesleg

A mexikói szépség természetesen nem csalt meg férjét a nászéjszakán, hanem egyszerűen dolgozott!

Így szó sincs arról, hogy rögtön az esküvő után egy másik férfi karjaiba vetette volna magát. Az ok ennél sokkal prózaibb: Salma rögtön a boldogító igen kimondása után visszarepült az Egyesült Államokba, a 30 Rock című sorozatot forgatni. 

Úgy látszik a munka és a karrier fontosabb, mint a nászéjszaka! De mit szól ehhez a férj?

Baldwin és Salma a sorozatban!

Az Emmy-díjas sorozatban Salma öt rész erejéig ugyanis Baldwinnal kavar, és a forgatás pontosan akkorra esett, mikorra a színésznő esküvője. 

- „Az esküvőről azonnal visszarepült hozzánk forgatni. A férje igazán édi.” – erősíti meg Baldwin is, hogy Salma a boldogító igent romantikázás helyett melóval ünnepelte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.