A sztárvilág krémje vonult fel az esküvőn

Első képek a lagziról! - Salma Hayek és férje álarcos bulit tartott

A gyönyörű mexikói színésznő hétvégén másodszor is kimondta a boldogító igent párjának, a francia milliomos Francois-Henri Pinault-nak. Íme az első fotók a velencei álomesküvőről.

Salma, Francois-Henri és a vendégsereg Velencében képgaléria

2009.04.29 10:30ma.hu

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault nem mindennapi esküvőt tartott másodjára - Az első ceremónia még Bálint-napon, februárban volt Párizsban, erre azonban csak a legszűkebb családot hívták meg.

Salma a kislányával, Valentinával

A Velencében rendezett kézfogón azonban ott volt a sztárvilág krémje is! Salma és férje a La Fenice operában fogadott másodszor is örök hűséget egymásnak.

A rendezvényen természetesen kislányuk, a kétéves Valentina Paloma is jelen volt.

A mulatság különlegessége az volt, hogy a vendégek és maga a pár is álarcban érkezett, majd így is folytatódott a buli a ceremónia után!

A vendégseregben ott volt Charlize Theron, Penelope Cruz, Bono, Ashley Judd és még a Pinault-tal jó kapcsolatot ápoló Jacques Chirac volt francia államfő is.

Salma Hayek 2006-ban ismerkedett meg, éppen Velencében - ezért is szervezték az esküvőt első randijuk színhelyére.

A lagzit egyszer már lemondták, így sokan arra gyanakodtak: megromlóban a kapcsolat. Erre most sokszorosan rácáfoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.