Jól érezték magukat afrikai nászútjukon!

Forró, bikinis fotók! Salma Hayek férjével nászútjukon!

Salma Hayek és férje igazán jól érezték magukat afrikai nászútjukon! ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a róluk készült fotók, amin el sem engedik egymást és szinte folyton csókolóznak...

Turbékoló pár! Salma és férje a tengerparton romantikáztak! képgaléria

2009.05.11 18:15ma.hu

Salma és Francois Henry-Pinault nagyon boldognak tűnnek a képeken és állítólag alig mozdultak ki egész nászútjuk alatt a hálószobából. 

A pár különben néhány héttel ezelőtt mondta ki másodjára a boldogító igent, s nem sokkal a velencei esküvő után Afrikába repültek nászútra. Az esküvőre Velencében került sor másodszorra, a nagy nyilvánosság, barátaik és üzletfeleik előtt. 

Stella McCartney, Charlize Theron és Emir Kusturica is a meghívottak közt volt, de a volt francia elnök, Jacques Chirac is megjelent. A La Fenice operában tartott szertartáson megjelent Penelope Cruz és a U2 frontembere, Bono is meghívót kapott.

Az esküvőre azonban nem csak a sztárvilág képviselői mentek el: megjelent például a Pinault-család barátjának számító Jacques Chirac volt francia elnök is.

Salma és Francois-Henri Pinault esküvője!

Francois-Henri Pinault egyébként a PPR nevű francia luxuscég-csoport ügyvezető igazgatója, és Franciaország egyik leggazdagabb emberének, Francois Pinault-nak a fia- Hayekkel együtt jelenleg ők a leggazdagabb celebpár. 

Az üzletember nem Salma Hayekkel kötött először házasságot: korábbi frigyéből már van két gyermeke.
 
A friss házasok az esküvő után a Seyselles-szigetekre repültek, ahonnan egy privát helikopter szállította őket tovább egy magánszigetre, ahol mindössze egy nyolc luxusbungallóból álló hotel volt, semmi más....úgy tűnik nem is volt másra szükségük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.