Barátok előtt is kimondta a gyönyörű sztár

Képek - Hoppá: Salma Hayek újraházasodott Velencében!

Egy korábbi mosolyszünet után Valentin-napon Párizsban, a hétvégén pedig Velencében fogadott örök hűséget egymásnak a gyönyörű Salma Hayek és francia származású párja, Francois-Henri Pinault.

Boldog pár: Salma Hayek és francia férje, Francois-Henri Pinault képgaléria

2009.04.26 15:05ma.hu

Egy álarcos bulival egybekötött mulatságon ünnepelte a ceremóniát követően esküvőjét Salma Hayek és kedvese, a dúsgazdag francia üzletember, Francois-Henri Pinault.

Annak ellenére, hogy hónapokkal korábban felröppentek a pletykák szakításukról - sőt, júliusban lemondták esküvőjüket -, a páros tagjai között szemmel láthatóan minden a legnagyobb rendben van.

Salma bombázó mama: lányával, Valentinával

Olyannyira, hogy február 14-én, a szerelmesek napján Párizsban kimondták egymásnak az igent.

Csakhogy ez a ceremónia meglehetősen szűkkörű volt, s a jelek szerint a pár úgy döntött, mégiscsak megünnepli az ismerősökkel, kollégákkal is a nagy eseményt.

Velencében, a La Fenice operában tartották a mulatságot, melyre olyan hírességek kaptak meghívást, mint Charlize Theron, Penelope Cruz, Bono, Stella McCartney, Emir Kusturica, sőt, még Jacques Chirac volt francia elnök is.

Hayek-nek és férjének már egybekelésük előtt megszületett közös kislánya, Valentina Paloma, de Pinault-nak már korábbi házasságából is van két gyermeke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.