A színésznő pártolja a későn szülést?

Salma Hayek: Nem érzem úgy, hogy lemaradok valamiről!

A hollywoodi sztár szerint az idősebb nők élettapasztalatuk miatt jobb anyukák, mint a fiatalabbak. A 42 éves színésznő 18 hónapos kislányával, Valentinával és férjével, Francois-Henri Pinault-tal él és szerinte az élettapasztalata jobb szülővé tette.

Aranyos képek! Salma boldog anyuka! képgaléria

2009.04.06 15:10rtlbulvar.hu
Salma kisbabájával!

–  "Azt gondoltam, hogy segítségre lesz majd szükségem, ahhoz hogy teherbe essem, aztán ez nem így lett. Érzem, hogy elég dolgot megéltem már és most a kislányommal töltött időt tartom az életemben elsődlegesnek, anélkül, hogy úgy érezném, lemaradok valamiről. 

Sokkal türelmesebb lettem. Teljes ember vagyok és 10 évvel ezelőtt még nem lettem volna az, ezért született most a gyermekem
." – meséli Salma Hayek. 

Terhessége alatt cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Színészkollegája, Paul Bettany tanácsára felkeresett egy orvost, mert szokatlan éhséget érzett.
 
– " Rosszul viseltem a kilenc hónapot és az egyetlen, amire éheztem, az a gyümölcs volt: hideg mangó és görögdinnye. Ennek ellenére nem értettem, miért leszek egyre kövérebb. Paul Bettany ekkor hívta fel a figyelmemet a terhesség alatti cukorbetegségre." – emlékezett vissza a sztár. 

Míg Paul Bettany és felesége, Jennifer Connelly támogatták őt a tehessége alatt, más sztárok viselkedésén elcsodálkozott.
 
– " Egy színésznő bolondnak tartott, amiért még mindig szoptatattam, pedig Valentina akkor még nem volt egy éves sem. Szerinte ez már csak Indiában szokás, sokkolt a tudatlansága. A legjobb amit a gyermekedért egész életében tehetsz, az hogy szoptatod ."– mesélte Salma Hayek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.