Borzalmas sebek voltak a poplegenda testén

Sokkoló képek! Üszkösödésnek indult Michael Jackson lába!

Sokkoló fotók kerültek nyilvánosság elé, amiken Jackson lába jól láthatóan elüszkösödött állapotban van, mert a tűt nem pontosan a vénájába vezették, az erős szer pedig szétmarta a szöveteket. Ez a sérülés nagyon csúnya látványt nyújtott...

2009.07.17 18:35ma.hu
Borzalmas látvány Jacko lába!

A rettenetes felvételt Joe, Michael Jackson apja bocsátotta az ABC televízió rendelkezésére, azt bizonyítandó, hogy fia lábán a vitiligo nevű betegség miatt világosodott a bőr, és amiatt szorult rá gyógyszerek szedésére.

Ám Joe számítása nem jött be, ugyanis a szakértőknek nem kellett sokáig tanulmányozniuk a filmet: pillanatok alatt felfedezték rajta a tengernyi tűszúrás nyomait.

A fotók 2002-ben készültek és a felvételen a popsztár gyanútlanul mutogatja agyoninjekciózott, üszkösödésnek indult lábát.

– „ Ilyen súlyos üszkösödés akkor keletkezik a bőrön, ha nem szakember alkalmazza az infúziót.” – tudatta az ABC-vel az amerikai bőrgyógyász-akadémia szóvivője, dr. Debra Jaliman.

– „ A tűt ilyenkor pontosan a vénába kell szúrni, ám ha ez nem sikerül, az erős gyógyszeroldat a bőr alá kerül, a felma ródástól pedig elhalnak a szövetek.” – magyarázta a szakértő.

A popkirály június 25-én hunyt el szívleállás következtében, halálát a most elkészült egyik toxikológiai részeredmény szerint a Propofol nevű altató okozta.

Fotó: Dailymail

Szorul a hurok orvosa, dr. Conrad Murray nyakán is, aki a hírek szerint rendszeresen beadta neki a Propofol nevű altatót.

Az orvos ügyvéd nélkül vallott a sztár utolsó napjáról, ám ezernyi ellentmondásba keveredett saját magával.

Mivel ügyvédje se cáfolni, se megerősíteni nem akarta, beadta-e neki intravénásan az altatót, nagy bajba kerülhet, akárcsak a londoni koncert szervezői, akik a sztár mellé rendelték.

Fotó: Dailymail

Közben kiderült, a család megpróbált segíteni a sztáron. Állítólag egyszer megszállták a neverlendi birtokot, hogy eltűntessék a drogokat. Jacko ezután utasította testőreit, hogy a tudta nélkül nem engedhetik be egyik családtagját sem.

Jackonak a sebek óriási fájdalmat okozhattak, de szinte napról napra derülnek ki róla megdöbbentő titkok és hírek…a napokban derült ki az is, hogy Jackson és testvérei fantasztikus lábtechnikával, szinte körbe táncolták apjukat, akik hiába próbálta szíjjal megregulázni csemetéjét.

A júniusban elhunyt popsztár Michael Jackson legtöbbször "meglógott" az őt megverni akaró apja elől - mesélte az énekes egyik testvére.

Tito Jackson azt mondta, hogy Jacko olyan ügyesen manőverezett a dühös szülő körül, hogy az képtelen volt nyakon csípni.

Mint mondta: testvére fantasztikus lábtechnikával, szinte körbe táncolta apjukat, akik hiába próbálta szíjjal megregulázni csemetéjét.

- "Michael általában sokkal fürgébb volt apánknál. Amikor ide suhintott az övével, Michael már ott volt, amikor meg oda csapott, akkor Michael már emitt állt ."- mesélte Tito.

Hozzátette, hogy ilyenkor apánk legtöbbször megállt, és nevetett, amiért nem tudta elkapni Michaelt.

Mint mondta: Joe Jackson ilyenkor kifáradt és inkább föladta a büntetést.

Tudjon meg még többet Jacksonról és haláláról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.