Egyenként is végzetesek voltak...

Képek - Halálos drogok, nyugtatók és altatók végeztek Michael Jacksonnal

Hármat közülük nem is lett volna képes egyedül beadni magának - Úgy tűnik, kilencféle drog, altató és nyugtató okozta Michael Jackson halálát, némelyikük önmagában is végzetes lett volna.

Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2009.07.13 10:30ma.hu

Halálakor kilencféle drog volt a június 25-én, ötvenévesen elhunyt Michael Jackson vérében.

Propofol, Dilaudid, Xanax, Fentanyl, Vicodin, Valium, Ambien, Demerol és Metadont is találtak a boncolásakor az orvosok - ráadásul az utolsó kettő szer már önmagában is halálos adag volt.

La Toya biztos benne: öccsét megölték

A szerek közül hármat Jacko nem tudott volna beadni magának.

A boncolási jegyzőkönyvből származó információ a Los Angeles-i kórbonctani intézetből szivárgott ki a minap.

Az eredmény megerősíti a gyanút, hogy orvosa, Conrad Murray szerepet játszhatott a popkirály halálában, aki ekkor Jacko házában tartózkodott.

Murray doktor a közelmúltban a kihallgatásakor cáfolta, hogy fájdalomcsillapítókat - köztük Demerolt - adott volna Michael-nek a halála napján.

Arra a kérdésre azonban, hogy a tragédiakor adott-e Proforol nevű műtéti altatót Jacko-nak, kitérő válasszal reagált.

Jacko szakácsa nem sokkal korábban arról számolt be, hogy éjjel látta, amint Michael egykori orvosa, Murray doktor a sztár halálát megelőzően oxigénpalackokat csempész ki az énekes házából, és a konyha hátsó bejáratán távozott.

A Jackson család összeesküvést emleget, a popsztár testvére, La Toya Jackson a napokban nem rejtette véka alá, hogy véleménye szerint a popsztárt megölték.

A News Of The World-nek nyilatkozva kifejtette, hogy elhunyt öccse vagyona a publikálási jogokkal együtt több, mint egymilliárd dollárt ért. Ezért gyilkolták meg. Holtában többet ért nekik, mint élve.

La Toya szerint a környezetében levő emberek függőséget okozó szerekkel kezelték Michael-t, hogy engedelmes és ellenőrizhető legyen. Családjától pedig elszigetelték.

Nem lehetetlen, hogy dr. Conrad Murray ellen véletlen emberölés helyett hamarosan szándékos gyilkosság lesz a vád.

Michael Jackson halála után is tarol

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.