Két héttel később derül ki az igazság

Késik a halottkémi jelentés - Mi történt Michael Jacksonnal?

Bár e hét végére vagy a jövő hét elejére ígérték az eredményeket, a vártnál később, csak két hét múlva készül el a teljes halottkémi jelentés Michael Jackson ügyében.

Jackót az egész világon gyászolják képgaléria

2009.07.17 12:15MTI - Fotó: MTI

Az illetékes halottkémi hivatal korábban e hét végére vagy a jövő hét elejére ígérte az eredményeket, melyből kiderül, valójában mi történt Michael Jackson-nal.

Ed Winter helyettes halottkém helyi idő szerint csütörtökön azonban közölte, hogy még két hetet kell várni a teljes jelentésre.

A késlekedés okáról azonban nem tárt fel részleteket. A toxikológiai vizsgálat várhatóan azt is tisztázza majd, hogy halálakor milyen gyógyszerek voltak Jackson szervezetében, és hogy ezek a szerek okoz(hat)ták-e az énekes halálát.

A jelentés kulcsfontosságú a nyomozás szempontjából, és döntő szerepet játszhat abban, hogy az ügyben sor kerül-e vádemelésre.

Emberölésként kezeli a rendőrség Jacko halálát - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.