"Sosem tudott volna megcsinálni ennyi fellépést"

Uri Geller: Üvöltöttem vele, Jacko, ha így folytatod, meghalsz!

Szinte minden hozzá közelálló állandó rettegésben élt Jacko környezetében, nehogy a sztárnak baja essen - derül ki a barát, Uri Geller szavaiból. A mentalista elárulta: talán ő az egyedüli, aki ordítani mert aggodalmában az énekessel!

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2009.07.15 10:30ma.hu

Egyik legközelebbi barátja volt a 62 éves Uri Geller a június 25-én, mindössze ötvenévesen váratlanul elhunyt Michael Jackson-nak.

Korábban hallgatott, csak belül aggódott barátjáért - most azonban már nem tudja eltitkolni, hányszor pánikolt be miatta, őrizte éjszakákon át, vagy ordítozott Jackóval.

Jacko volt Uri esküvői tanúja

A Canon News-nak elárulta, mi zajlott a háttérben, amiről a külvilág szinte semmit nem tud.

Nemcsak együtt dolgoztak a sztár Invincible című lemezén, de Jacko olyannyira közel állt Urihoz, hogy amikor újra feleségül vette a párját, a popsztár volt a tanúja.

Mivel nem csak Matt Fiddes, Jacko extestőre, hanem Geller is sokféle élethelyzetben töltött együtt időt a sztárral, olyasmiket is látott, amit más nem.

Együtt voltak a hotelszobákban, s Michael nem egyszer halálra rémítette Gellert és a volt testőrét.

Urit szinte sokkolták a látottak, s elmondása szerint nem egyszer üvöltve követelte Jackson-tól, állítsa le magát, mert ha így folytatja, meghal!

Történt egyszer, hogy azt hitte, eljött a végzetes nap.

Jackóval ki akartak menni az állatkertbe, hogy az énekes megnézze az általa nagyon kedvelt gorillákat. Csakhogy Uri nem tudta őt felébreszteni. Testőrével együtt rázogatta őt, de hiába, Jacko nem tért magához.

Hosszú ideig tartott, mire kitisztult, de azt állította, hogy az időeltolódás miatt készült ki. Geller tudta, hogy nem erről van szó...

Számtalanszor "őrizte" barátját, a szobája előtt aludt egy fotelban, hogy kéznél legyen, ha segítség kell...

Sajnos, ha Michael nagyon akart valamit, akkor igen határozott és követelőző tudott lenni, nemet mondani pedig alig tudott neki valaki.

Geller és a popkirály - barátok voltak

Matt Fiddes arról számolt be, hogy a mentalista többször kénytelen volt eldugni előle a tűkészletét, távol tartani tőle a szereket adagoló embereket az énekestől.

Jacko sokszor üvöltözve követelte a fájdalomcsillapítóit. Előfordult, hogy szinte kómában hevert az ágyon...

Geller most is tartja állítását, hogy barátját a stressz ölte meg, hiszen annyi koncertet szerveztek le neki, amennyit semmiképp sem tudott volna megcsinálni.

Michael azonban nem akart csalódást okozni - örömet szeretett volna szerezni a rajongóinak, éltette a szeretet, amit tőlük kapott...

A mentalista véleménye szerint Jacko naiv ember volt, nem tudta megkülönböztetni, kik fordulnak felé jóindulattal és kik azok, akik csak kihasználni akarják.

Túl sokan voltak körülötte, akik csak hasznot húztak, újabb és újabb "darabot" követeltek belőle. Sok volt a "segítő", miközben ők, az igazi barátai nem lehettek mellette.

Azzal kapcsolatban, mit gondol a gyilkosság vádjáról, Uri Geller nem akart válaszolni.

Uri Geller szerint az ötven fellépés leszervezése nagy hiba volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.